Резултатите от изборите са ясни. Суверенът реши: ДПС отново е трета

...
Резултатите от изборите са ясни. Суверенът реши: ДПС отново е трета
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Избирателите искат политически консенсус. Нека диалогът и разумът този път надделеят

Резултатите от изборите са ясни. Суверенът реши: Движение за права и свободи още веднъж е трета по величина политическа мощ. Движение за права и свободи остава постоянна константа в тези турбулентни времена на непрекъсната политическа рецесия.

 

Това написа след оповестяването на резултатите от вчерашните предварителни парламентарни избори зам.-председателят на АЛДЕ и български евродепутат от Движение за права и свободи Илхан Кючюк. 

Зад този резултат стоят трудът и доверието на доста хора - предизборният щаб, локални структури в цялата страна, членове и симпатизанти, които мощно имат вяра в идеологията и полезностите ни, както и в експертизата на нашите фрагменти, разясни Кючюк.

 

Той благодари на гласоподавателите, които " макар че изборите през вчерашния ден бяха четвърти следващи в границите на година и половина още веднъж демонстрираха, че носят България в сърцето си, мислят за бъдещето й и желаят страната ни да поеме в посока, друга от досегашната ".

Изборите минаха, време е за политическа отговорност и устойчиво ръководство. България няма повече време за губене! Българските жители извършиха своята част от задачата, гласоподаваха и още веднъж не дадоха гласа си единствено за един политически индивид, точно тъй като желаят политиците да потърсят и да намерят консенсус в идващото Народно заседание!, съобщи Кючюк и добави:

 

Нека да не ги разочароваме повече, дано разговорът и разсъдъкът този път надделеят!

В името на децата ни, в името на родителите ни, в името на България!

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР